Home Over Baja Bikes

Over Baja Bikes

door Baja Bikes

Fietsen en wandelen met gids van Baja Bikes

Wij zijn specialist in het fietsen en wandelen met Nederlandse gids in Europese topsteden en 40+ wereldsteden zoals New York City.

De tours van Baja Bikes

Baja Bikes biedt fietstours en stadswandelingen aan die via onze website te boeken zijn, en die een mooi beeld geven van de stad die je bezoekt. De Highlights Fietstour, die in elke stad te boeken is, geeft je een goed beeld van wat er in de stad te zien is en wat je niet mag missen. In drie á vier uur (afhankelijk van de stad waarin je bent) leer je de stad kennen, waarna je precies weet wat je daarna nog verder wil bekijken.
Daarnaast zijn er in elke stad specifieke tours voor als je meer wilt zien. Denk in Berlijn aan de Berlijnse Muur Fietstocht,in Barcelona bijvoorbeeld aan de Tapas Fietstour, in Amsterdam aan de Waterland Fietstour en in New York aan de Brooklyn Bridge Fietstour. Voor alle tours met (Nederlandse) gids van Baja Bikes check je gewoon even de website van Baja Bikes!

Boeken bij Baja Bikes

Boeken kan heel simpel door naar www.bajabikes.eu te gaan, je tour te selecteren en je plek te reserveren voor de dag waarop je wilt fietsen. Betalen vindt plaats in cash bij de tour, dus je zit niet vast aan creditcard of voorafbetaling.

Alvast een indruk krijgen van zo’n tour? Check dan onze video (van Barcelona):

Fietsen met Baja Bikes in Barcelona met Nederlandse gids from Baja Bikes Tours on Vimeo.